Op de indoor tractorpull van Zwolle is er voor het eerst gereden met een linksom en een rechtsom draaiende John Deere motor het effect hiervan is groot ! Er is nu meer balans in het frame en de tractor gaat recht zonder het linker achterwiel van de grond te tillen.
Het resultaat mag er zeker zijn een tweede en een vierde plaats en Zwolle ne twee vijfde plaatsen in Ahoy Rotterdam.
De komende wedstrijden zullen we de motoren nog beter gaan fijn tunen.
Verder is er nieuws van het Sponsor front : Kendall heeft een nieuwe olie te beschikking gesteld , waarmee we de prestaties van de beide JOHN DEERE motoren nog beter kunnen gaan worden ! Snap on Tools center Ad van Doorn heeft de brandvrije kleding voor Daan en Willem verzorgt, en zijn de VSP shop en trailer voorzien van de nieuwste SNAP ON Tools.

At the tractor pull in Zwolle we had the first time out the anti clockwise turning engine on the tractor the effect is that the tractor pulls straight without growing rear wheel, their is way more balans in the frame
We had a second and a fourth place in Zwolle and two fifth places in Ahoy.
More news form the sponsors : Kendall supported us with new oil product for beter performance on the engines and Snap-on tools centr Ad van Doorn supported us with firesuits for Daan and Willem and het sullpied variuos tools for the VSP shop and trailer.