Ons team

Willem Veldhuizen

Team Captain, Rijder, Engineer.

Woonplaats: Loosdrecht

Willem de veteraan van team Bits ’n Pieces. Sinds zijn start in 1981 met tractor pulling heeft hij ruime ervaring in het bouwen, ontwikkelen en onderhouden en rijden van tractoren. In het dagelijks leven is hij eigenaar van een succesvol  autobedrijf in Loosdrecht. nl. Bosch Car Service Willem Veldhuizen aan de Oud-Loosdrechtsedijk. Daarnaast heeft hij ook een bedrijf waarin onderdelen worden vervaardigd voor de auto- en motorsport, Veldhuizen Special Products. Hier worden ook onderdelen vervaardigd voor methanol injectie systemenen hyperformance motor en aandrijflijn delen 

 

Arie de Vries

Allround Monteur, Ontwikkeling

Woonplaats: IJsselstein

Arie houdt zich naast de  werkzaamheden aan Bits ’n Pieces tevens bezig met  het door- en ontwikkelen van bestaande en nieuwe onderdelen voor de Tractor. tevens is hij verantwoordelijk voor de elektrische installatie op de tractor.  Het is dan ook niet verrassend dat dit zijn grote passieis.

 

Rene van Blanken

Lasser en monteur

Woonplaats: Voorst

Rene is lasser van beroep en wel gespecialiseerd in roest vast staal en aluminium. Het mag ook een feit zijn dat Rene 99 % van Bits ’n Pieces gelast heeft.

 

Daan Veldhuizen

Rijder, Allround Monteur

Woonplaats: Loosdrecht

Daan de zoon van Willem  houdt zich dagelijks bezig met de leiding van autobedrijf Bosch Car Service Willem Veldhuizen  is hij rijder van de tractor en monteur in  het team,  Daan is oa verantwoordelijk voor de  aandrijflijn en koppelingen van de beide motoren.

Kathinka Westland

Gastvrouw

Woonplaats: Loosdrecht

Kathinka is in het dagelijks leven flex werkster bij diverse bedrijven,  zij houdt zich binnen het team bezig met de verkoop van Bits ’n Pieces merchandise, en is het aanspreekpunt voor sponsoren en gasten van het team.

 

Sven van Brunschot

Allround Monteur

Woonplaats: Loosdrecht

Sven is werkzaam bij BCS Willem Veldhuizen en heeft als hobby zijn boot, in de resterende  uren is hij allround monteur in  het team.

 

Roy Schrijvers

Ontwerper – CAD tekenaar, fijnmetaal

Woonplaats: Hilversum

Roy is in het team ontwerper en CAD tekenaar van onderdelen en tevens een  fijnmetaal bewerker tevens een  groot    liefhebber van watersport.