Nieuws

ALPHEN

ALPHEN

In de BNP workshop was de gehele machine gecheckt en de turbo van de rechtermotor gerepareerd. De verwachtingen waren hoog gespannen voor de aankomende wedstrijd in Alphen. Op de weegbrug bleek de dieet kuur van de machine zichtbaar wederom meer verplaatsbaar gewicht. Wij moesten als tweede  tractor in de modified klasse starten, bij het vol inkomen van de turbodruk na enkele meters pullen, plofte de onderste turbo van de linker motor en delen  werden door de bovenste turbo’s geblazen en hebben daar veel schade aangericht,  geen resultaat om trots op te zijn.

Het werd uiteindelijk wel een mooi dag met vele mooie pulls in de overige klasse.

Tevens willen wij onze sponsoren nog een aandacht geven: 

  • Hyperformance parts 
  • BCS Willem Veldhuizen 
  • SNAP ON Tools
  • Ad van Doorn
  • Club van 100 leden .
  • KENDALL motorolie

MADE

MADE

Op de tractor pull in MADE hebben we de nieuwe set up kunnen uitproberen, het resultaat was een vierde plaats. Het ging niet geheel zoals het zou moeten, wat wel duidelijk is dat de nieuwe motoren setup veel potentieel heeft, ondanks dat er na 70 meter bij de rechtermotor een turbo een probleem opliep en de motor niet zijn volle vermogen meer gaf.

Seizoen 2020

Seizoen 2020

2020  nieuws

Het tractor  pulling seizoen zal gezien de Corona periekelen een bijzonder jaar gaan  worden, de afgelopen periode zijn de motor posities verandert en is de machine geheel in onderdelen geweest en weer  grotendeels  opgebouwd.

De komende tijd is er nieuws op het sponsor gebied , we houden u op de hoogte.

Zwolle en Ahoy , met grote sprongen voorwaarts

Op de indoor tractorpull van Zwolle is er voor het eerst gereden met een linksom en een rechtsom draaiende John Deere motor het effect hiervan is groot ! Er is nu meer balans in het frame en de tractor gaat recht zonder het linker achterwiel van de grond te tillen.
Het resultaat mag er zeker zijn een tweede en een vierde plaats en Zwolle ne twee vijfde plaatsen in Ahoy Rotterdam.
De komende wedstrijden zullen we de motoren nog beter gaan fijn tunen.
Verder is er nieuws van het Sponsor front : Kendall heeft een nieuwe olie te beschikking gesteld , waarmee we de prestaties van de beide JOHN DEERE motoren nog beter kunnen gaan worden ! Snap on Tools center Ad van Doorn heeft de brandvrije kleding voor Daan en Willem verzorgt, en zijn de VSP shop en trailer voorzien van de nieuwste SNAP ON Tools.

At the tractor pull in Zwolle we had the first time out the anti clockwise turning engine on the tractor the effect is that the tractor pulls straight without growing rear wheel, their is way more balans in the frame
We had a second and a fourth place in Zwolle and two fifth places in Ahoy.
More news form the sponsors : Kendall supported us with new oil product for beter performance on the engines and Snap-on tools centr Ad van Doorn supported us with firesuits for Daan and Willem and het sullpied variuos tools for the VSP shop and trailer.